liga mladých hasičů okr. Bruntál

19.08.2015 14:04

Naši starší žáci prozatím získali zatím první místa na soutěžích ve Svobodných Heřmanicích a Třemešné, dále druhé místo v Zátoře a třetí místa v Holčovicích a na domací půdě, ale do hasičské ligy mladých hasičů okr. Bruntál si připisují kromě Holčovic, kde skončili třetí, pouze první umístění, jelikož je dokázaly porazit pouze týmy z okolních okresů. 

Ve hře Plamen dokázali zvítězit ve třech disciplinách a připisují si 3 body, z pohárových soutěží si připisují čtyři výhry a 4 body. Do hasičské ligy okresu Bruntál se počítá šest nejlepších umístění a tedy nejmenší možný součet 6 bodů a obhájení vítězství v hasičské lize mladých hasičů okresu Bruntál je blízko a chybí pouze jedno vítězství, které může přijít už ve Světlé Hoře. Předstihnout naše starší žáky již může pouze družstvo z Holčovic, ale to by muselo poslední čtyři pohárové soutěže vyhrát.

Přejme hodně úspěchů, radosti a vítězství do konce sezóny, především na krajském poháru a ve Slezských Ruolticích, kde naši starší žáci jedou obhájit putovní pohár.